elgo general header

Τεχνικό Προσωπικό

  • elgo staffΓρυπάρη Παρασκευή, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Αικατερίνη Δραγοίδου, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Ευαγγελία Χατζηκύρου, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Κωνσταντίνα Μαντέλου, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Σωτηρία Ζαφειρίου, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Λεωνίδας Νίκου, Οικονομικός, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Ευαγγελία Μαχαίρα, Γεωπόνος, Τμήμα Εδαφοϋδατικών Πόρων, (Λάρισα)
  • Γιώργος Μίχας, Γεωπόνος, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, (Λάρισα)
  • Καλυψώ Κανάκη, Γεωπόνος, Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, (Λάρισα)
  • Πούλιου Ελένη, Γεωπόνος, Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων, (Λάρισα)
  • Ιωάννης Λαγωγιάννης, Γεωπόνος, Τμήμα Φυτοπροστασίας, (Πάτρα)
  • Σταυρούλα Γουντουδάκη Γεωπόνος, Τμήμα Φυτοπροστασίας, (Πάτρα)
  • Αικατερίνη Καρμακόλια, Γεωπόνος, Τμήμα Φυτοπροστασίας, (Πάτρα)
  • Ιωάννα Παυλοπούλου, Οικονομικός, Τμήμα Φυτοπροστασίας, (Πάτρα)
  • Όλγα Αβραμοπούλου, Γεωπόνος, Τμήμα Συμβουλών & Μεταφοράς Καινοτομίας (Πάτρα)
  • Δήμητρα Βαρέλα, Οικονομικός, Τμήμα Συμβουλών & Μεταφοράς Καινοτομίας (Πάτρα)
  • Χρυσούλα Γκόγκου, Γεωπόνος Εθνικό Κέντρο Ταξινόμισης και Τυποποίησης Βάμβακις (Καρδίτσα)
  • Ιωάννα Κάκου, Τεχν. Γεωπόνος, Εθνικό Κέντρο Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος, (Καρδίτσα)

Επικοινωνία

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

  • Διεύθυνση : ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ 1 – 41335 ΛΑΡΙΣΑ
  • Email : gramateia@nagref.gr
  • Τηλέφωνα : 2410 671290, 671300
  • Fax : 2410 671321

Ινστιτούτο Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών φυτών

Ορισμένα από τα κύρια αντικείμενα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ είναι η ανάπτυξη ή/και υποστήριξη δράσεων που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της χώρας, τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την πιστοποίηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων.
Διαβάστε περισσότερα...

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site.Agree